loading...
..:: آذربايجان::..
توحيد بازدید : 172 چهارشنبه 13 مرداد 1395 نظرات (0)

شیوه های توسعه اقتصادی در کشورهای مختلف:

کره‌جنوبی یکی از موفق‌ترین کشورهای در حال توسعه است. این کشور اکنون از سوی بانک جهانی به عنوان یک کشور درآمد بالا با درآمدکره جنوبی سرانه 20 هزار دلار درسال 2006 بر حسب برابری قدرت خرید طبقه‌بندی شده است.


محصولات مصرفی الکترونیکی و سایر کالاهای کره‌ای دارای کیفیت خوب و قیمت‌های قابل‌قبول است. حتی خیره‌کننده‌تر از آنها، موفقیت‌های توسعه اجتماعی کره است. در سال 2004، کره بالاترین نرخ ثبت‌نام دانش‌آموزان در دوره دبیرستان را در جهان داشته است، با فارغ‌التحصیلانی که در رشته‌های فنی تمرکز داشته‌اند. امید به زندگی 75 سال و کشور از نظر شاخص توسعه انسانی در سال 2004 رتبه بیست و ششم را در جهان داشته است که 5 رتبه از رتبه پیش‌بینی شده درآمدش بالاتر بوده است.

بقیه در ادامه مطلب

 

توحيد بازدید : 136 دوشنبه 30 تیر 1393 نظرات (4)

سيستم پاپ آپ براي صاحبان وبلاگ براي كسب درآمد از وبلاگ يا وبسايت :

 چرا POPman ؟

    تسویه حساب مرتب و به موقع بدون نیاز به ارسال درخواست
    پشتیبانی قوی و 24 ساعته
    آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد
    سرعت و امنیت بالا
    پرداخت از 40 الی  150 ریال به ازای هر IP ( پاپ اول 30 ریال پاپ دوم 30 ریال )
    تنوع در پاپ آپ ها
    پرداخت بابت همه ای پی ها همه ایرانی و غیره
    زنجیری نبودن پاپ آپ ها (فقط یک ادرس پاپ اپ باز میشه در زمان لود )
    و ...

با توجه به تغییر ات عمال شده در سیستم برای گروه های مختلف در سه گروه می باشد که با تقسیم پاپ می باشد

پا پ اپ های 20 و 10 ریالی برای چت روم ها می باشد

 

 

 

 

براي ثبت نام كليك كنيد :    ثبت نام

توحيد بازدید : 117 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (0)

نام آذربایجان معرب «آتورپاتکان» (مکان آتورپات) است. ریشهٔ این نام به سردار ایرانی هخامنشیان «آتورپات» برمی‌گردد.[۶][۷] آتورپات ساتراپ (والی) ایرانی بود که بخش‌های شمال ایران را در زمان حملهٔ اسکندر از اشغال حفظ کرد.[۸][۹] در پیمان‌نامه‌های ترکمانچای و گلستان به بخش شمالی رود ارس نام آذربایجان داده نشده‌است.[۱۰][۱۱] تنها در قرن بیستم است که نام آذربایجان و آذربایجانی ماهیت قومی به خود می‌گیرد.[۱۲]

نام آذربایجان در سال ۱۹۱۸ و طی کنگرهٔ حزب مساوات جایگزین نام اصلی و تاریخی قفقاز، اران و آلبانی گردید. این نام‌گذاری با هدف جدایی آذربایجان ایران انجام شد.[۱۳][۱۴] دولت مساوات در قفقاز نام آذربایجان را از آن جهت بر این مناطق گذاشته که گمان می‌رفت با برقراری یک جمهوری به نام آذربایجان، آذربایجان ایران و این جمهوری باهم یکی شده و آذربایجان ایران از این کشور جدا شود.[۱۵] در همان زمان مخالفت‌هایی با این نام‌گذاری در ایران صورت گرفت. در همین راستا حتی مارکوارت آلمانی به این کار اعتراض کرد که این اعتراض در نشریهٔ «ایرانشهر» ترجمه و چاپ گردید.[۱۶] محمد خیابانی نیز به طور موقت نام «آزادی‌سِتان» را به آذربایجان ایران اطلاق کرد تا با آذربایجان شوروی تفاوت داشته باشد.[۱۷]

منبع :ویکیپدیا

توحيد بازدید : 157 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (0)

 

فهرست شدن مطالب وبلاگ شما در موتورهای جستجوگر در نهایت باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ خواهد شد. در ادامه نحوه معرفی وبلاگ به سه موتور جستجوگر مطرح و محبوب که قابلیت جستجو در محتوای فارسی را دارند شرح داده خواهد شد.


معرفی به جستجوگر گوگل ( Google )
جهت معرفی وبلاگ به جستجوگر گوگل بهاین آدرس بروید و همانطور که در تصویر نیز پیداست آدرس اینترنتی وبلاگ را در قسمت URL و توضیحی مختصر درباره وبلاگ را به انگلیسی در بخش Comments بنویسید .. لازم به ذکر است که گزینه Comments اختیاری است و میتوانید آنرا پر نکنید. در ادامه کلمه موجود در تصویر را در زیر آن و دربخش مربوطه بنویسید و در نهایت دکمه Add URL را بفشارید تا پیغام مربوط به ارسال موفقیت آمیز آدرس وبلاگ به گوگل نمایش داده شود.

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl


معرفی به جستجوگر یاهو ( Yahoo )
برای معرفی رایگان سایت یا وبلاگ به جستجوگر یاهو لازم است تا یک نام کاربری از یاهو داشته باشید که میتوانید از ایمیل یاهو یا آی دی پیام رسان یاهو( یاهو مسنجر) استفاده کنید. پس از رفتن به آدرس معرفی سایت به جستجوگر یاهو و ورود نام کاربری یاهوی خود و کلمه عبور آن وارد صفحه ای دیگری خواهید شد که میتوانید آدرس وبلاگ خود را ثبت کنید. این صفحه دارای دو ورودی است که میبایست در روبروی عبارت Submit a Website or Webpage را انتخاب و آدرس وبلاگ خود را وارد کنید. همچنین گزینه دیگری برای ورود آدرس RSS وبلاگ نیز وجود دارد که البته اختیاری است ولی پر کردن آن به جستجوی بهتر مطالب وبلاگ شما کمک خواهد کرد. پس از ورود آدرس وبلاگ دکمه Submit URL را بفشارید تا صفحه دریافت موفقیت آمیز آدرس وبلاگ شما توسط یاهو نمایش داده شود.

http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit

معرفی به جستجوگر مایکروسافت( Msn و Bing )
معرفی وبلاگ به جستجوگر مایکروسافت ( MSN و Bing ) بخصوص از این جهت که جستجوگری در حال پیشرفت است و احتمالا نقش بیشتری در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز بازی می کند توصیه می شود. برای معرفی وبلاگ به آدرس معرفی سایت جدید به این جستجوگر رفته و همانطور که در تصویر زیر نیز پیداست روبروی عبارت Characters کلمه نوشته شده در تصویر بالای آن و در پایین عبارت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ خود را وارد کنید سپس دکمه Submit URL را بزنید.

http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx

نکات و موارد مهم

  • معرفی کامل و ایندکس مطالب وبلاگ شما توسط موتورهای جستحو بین پانزده روز تا دو ماه پس از معرفی آدرس وبلاگ به طول می انجامد بنابراین برای مشاهده مطالب وبلاگ در نتایج جستجو مدتی زمان لازم است. همچنین میتواند با در جستجوگر گوگل با جستجوی عبارت site:yourblog..blogfa.com از ایندکس شدن و شناخته شدن وبلاگ شما توسط این موتور جستجوگر اطمینان حاصل کنید و در دیگر موتورهای جستجوگر نیز میتوانید مستقیما آدرس وبلاگ خود را وارد کنید.
  • برای کسب موقعیت بهتر در موتورهای جستجو بهتر است زمانی اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید که وبلاگ شما حداقل دارای پنج یا ده مطلب باشد . بسیاری از اوقات وبلاگهای بدون محتوا توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و یا از نتایج جستجو حذف می شوند.
  • از دوستانتان که دارای وبلاگ یا وب سایت هستند بخواهید که به وبلاگ شما لینک بدهند و شما نیز میتوانید متقابلاً اینکار را برای آنها انجام دهید. تعداد لینک بالاتر به کسب موقعیت بهتر در نتایج موتورهای جستجوگر کمک میکند.
  • از معرفی بی دلیل و متعدد وبلاگ خود به موتورهای جستجوگر پرهیز کنید اینکار هیچ کمکی به شما نمی کند. در عین حال اگر پس از ده ماه وبلاگ شما در نتایج جستجو ظاهر نشد میتوانید مجددا اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید.

توحيد بازدید : 135 دوشنبه 28 مرداد 1392 نظرات (0)

 

همانطور که می دانید اولین زبان برنامه نویسی در سال 2009 جاوا است. این زبان برنامه نویسی توسط شرکت Sun Microsystem ساخته شده است. زبان برنامه نویسی جاوا به دلیل پر کاربرد بودن در کلیه زمینه ها مانند برنامه نویسی کامپیوتر , برنامه نویسی موبایل , برنامه نویسی وب فراگیر است. از ویژگی های مهم این زبان برنامه نویسی می توان به در دسترس بودن آن اشاره کرد به این صورت که شما با باز کردن Notepad سیستم خود می توانید شروع به نوشتن یک برنامه به زبان جاوا کنید. کتاب الکترونیکی آموزش ساخت بازی موبایل تحت جاوا دارای 513 صفحه و در 15 بخش متفاوت می باشد. این کتاب الکترونیکی رایگان به صورت بسیار بسیار کامل در مورد ساخت بازی موبایل تحت جاوا توضیح داده است. این توضیحات به قدری کامل است که هر سری از گوشی ها مانند نوکیا S40 و یا سونی اریکسون مدل k310 را به صورت جز به جز مورد برسی قرار داده است. امیدواریم با دانلود کردن و خواندن این کتاب الکترونیکی رایگان دانش شما در این زمینه افزایش یابد.

Java ME Game Programming Ebook - کتاب آموزش ساخت بازی موبایل تحت
جاوا

<aدانلود src="http://www.freedownload.ir/images/ICO-download.gif" width=25 height=25>دانلود رایگان ایبوک برنامه نویسی بازی موبایل (حجم : 5.62 مگابایت)
<aدانلود src="http://www.freedownload.ir/images/ICO-download.gif" width=25 height=25>لینک کمکی (راپیدشیر)
رمزرمز عبور فایل : www.fdl.ir
سایتمنبع : دانلود رایگان

درباره ما
تبريزلي اورمولو زنگانلي اردبيللي ... فرقي يوخ!!! (( آزربايجانليام )) بيرينجي شعاريم و اينانجيم: گوج بيرليکده --------------- خوشحال ميشم با افراد زيادي با هر طرز تفکري اشنا بشم بيشترين چيزي که ازش نفرت دارم خرافات هست مخصوصا خرافات در دين و کساني که اونو رواج ميدن ---------------------------------------- امام علي(ع) به مالک اشتر: اي مالک! اگر شب هنگام کسي را در حال گناه ديدي، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شايد سحر توبه کرده باشد و تو نداني... -------------------- هيچ موجودي که براي کبوتر بودن خلق شده باشد کرکس نمي شود ، مگر انسان! ويکتور هوگو --------------------- نجيب بودن يک ملت به‌‌ اندازه روشنفکر بودن يک اسب غم‌انگيز است! از روبه‌رو، با شلاق کيومرث منشي‌زاده سيزين گوزل نظريزي بكليريك براي دلود برخي فايل ها حتما بايد عضو سايت شويد
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بهترين خريد تراكتور از نظر شما كدام بازيكن است ؟
    به نظر شما تراكتور جديد موفق ميشود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 302
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 36
  • آی پی امروز : 47
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 1,606
  • باردید دیروز : 173
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,977
  • بازدید ماه : 1,860
  • بازدید سال : 12,701
  • بازدید کلی : 424,523